Hodnocení obchodu

5,0 133 hodnocení
5
130x
4
2x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
VH Avatar autora Veronika Hrbková | 5.5.2020
Zatím nejlepší obchod na který jsem natrefila :) Rychlé doručení, vše jako na fotkách a super kvalita, za super ceny :) Rada se sem budu vracet :)
M Avatar autora Martina | 5.5.2020
Mohu jen doporučit :) hodně rychlé dodání a vše krásně sedí :) určitě jsem nenakoupila naposledy :)
D Avatar autora Denisa | 1.5.2020
T Avatar autora Tereza | 29.4.2020
Můžu jen doporučit. Materiál super, oblečení sedí perfektně,bleskové dodání. Konečně eshop jak má být.
P Avatar autora Petra | 27.4.2020
Rychlé dodání a komunikace na jedničku :) určitě to nebyl poslední nákup
J Avatar autora Jitka | 27.4.2020
L Avatar autora Lenka | 24.4.2020
super obchod, rychlost dodani me velice prekvapila. Objednano a zaplaceno ce ctvrtek, v patek dopoledne jsem mela doma. Saty jsou skvely
L Avatar autora Lenka | 24.4.2020
S nákupem jsem opravdu velice spokojená,materiál je úžasný a jako bonus přišla i sladkost????. Navíc zásilka přišla neskutečně rychle! Slečna je velice příjemná a e-shop mohu jen doporučit. ????
B Avatar autora Barbora | 23.4.2020
Objednala jsem již podruhé a stále se divím tomu bleskovému dodání. Objednávka mi přišla už snad za 20 hodin, což se mi ještě nikdy nestalo. Co se týká oblečení, tak určitě odpovídá ceně, jen u jedněch šatů byl obrovský výstřih (tipuju, že jen špatný kus z výroby), ale nic, co by mi švadlena nespravila. Dodávám, že jsem stejné šaty objednala i v jiné barvě a tam tento problém nebyl. Za mě vřele doporučuji.
B Avatar autora BudešIN (Administrátor) 23.4.2020
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi a moc si vážíme Vaší věrnosti. Jinak co se týče šatů, zřejmě došlo k chybě při výrobě a pokud budete mít zájem, rádi Vám šaty na naše náklady vyměníme za jiné :)
J Avatar autora Jana | 22.4.2020
AB Avatar autora Adéla Bartová | 21.4.2020
Objednala jsem u vás poprvé a určitě ne naposled. Bleskové dodání, materiál úžasný a sladká tečka k tomu jako dárek ???? moc děkuji ???????? doporučuji všema 10
K Avatar autora Kristýna | 20.4.2020
Nakoupila jsem u Vás již 2x a vždy maximálně spokojena. Rychlost dodání byla blesková a těším se na další objednávku u Vás ❤️❤️
I Avatar autora Iveta | 17.4.2020
S nákupem jsem velice spokojená. Naprostá kvalita a rychlé doporučení :) Doporučuji všem :)
M Avatar autora Muffa | 17.4.2020
Doporučuju, naprosto super ????❤️????????
V Avatar autora Vendy | 17.4.2020
Naprosto doporučuji, jak výborná pomoc s výběrem velikosti, tak rychlost dodání balíčku. Jsem moc spokojena ❤️
S Avatar autora Simona | 17.4.2020
D Avatar autora Denisa | 16.4.2020
Super e-shop, příjemná paní a komunikace. Můžu jenom doporučit ❤️
A Avatar autora Andy | 15.4.2020
Nejlepší eshop který jsem navštívila. Osobní přístup majitelky vstřícnost ochota. Krásné kvalitní oblečení za super ceny. Bleskové doručení zásilky. Doporučuji.
V Avatar autora Victoria | 15.4.2020
Už několikrát jsem zde objednávala, vždycky 100% spokojenost. Cena odpovídá kvalitě, po administrativní stránce vše probíhá rychle a hladce. Můžu s čistým svědomím doporučit. Je vidět, která práce je dělána srdcem a která pro peníze ❤
D Avatar autora Dominika | 15.4.2020
Jedním slovem dokonalost! Mám zatím jen jeden kousek ale určitě plánuji svůj šatník rozšířit. Skvělá komunikace, kvalitní zboží!